Bijna is het zover - Reisverslag uit Hilvarenbeek, Nederland van Marij Cuijpers - WaarBenJij.nu Bijna is het zover - Reisverslag uit Hilvarenbeek, Nederland van Marij Cuijpers - WaarBenJij.nu

Bijna is het zover

Door: AndyenMarij

Blijf op de hoogte en volg Marij

07 Maart 2012 | Nederland, Hilvarenbeek

Hallo allemaal,

De laatste loodjes. We gaan nu samen de koffer inpakken voor de grote reis. Had niet verwacht dat het zoveel met je kan doen als je een grote reis gaat maken. Ons Marieke is op dit moment ziek en ligt met koorts in bed. Ze heeft nog drie dagen te gaan voordat wij er zijn. Is het de spanning dat we er aan komen? We weten het zaterdag om 13.00 uur. Voor jullie vrijdagnacht 1.00 uur. De tijd gaat 12 uur vooruit. Marieke sluit bij ons aan op het vliegveld in Auckland. We nemen dan een binnenlandse vlucht naar Christchurch waar onze auto klaar zal staan. De eerste overnachting is in www.akaroa.twin-gullies.co.nz met uitzicht op het water,zee of meer. Dat moet ik nog ondervinden maar ik houd jullie op de hoogte. Ik ga jullie bijhouden met schrijven en vergeet vooral niet te reageren onderaan het reisverslag. Nou luitjes tot vrijdag 6 april. Doei.

• 07 Maart 2012 - 13:18

Jan Van Poppel:

Nou, ga er maar eens goed van genieten en doe ook Marieke de groeten.
    Passen jullie daar in Christchurch wel een beetje op dat je geen daken op je kop krijgt! het rommelt en rammelt er nog wel eens.

Maak er iets moois van,

groeten Jan en Els

• 07 Maart 2012 - 13:20

Carin:

Ja hoor, nog één nachtje goed slapen en dan gaat het avondtuur beginnen!! Heerlijk om je dochter na een jaar weer in je armen te kunnen sluiten!! Je reis kan niet mooier van start gaan.
    Genieten samen en we houden het verslag bij!!

• 07 Maart 2012 - 14:02

Silvia:

Hoi Marij en Andy, leuk geschreven, ik ga jullie zeker volgen. Een goede reis en ga lekker genieten van deze mooie reis. Liefs Sil

• 07 Maart 2012 - 14:08

Rian En Ton :

Een hoe goeie en mooie reis gewenst

• 07 Maart 2012 - 16:19

Jaap:

Ik merkte al was stress her en der! MAar gaat goed komen.

• 07 Maart 2012 - 16:46

Jolanda:

Hey marij zorg dat je je fototoestel bij je hebt ,wil ze straks zien, heel veel plezier en een fijne lange reis haha

• 07 Maart 2012 - 16:59

Astrid En Ruud:

Hallootjes, wat een heerlijk vooruitzicht!
    En een lange vakantie en jullie dochter sinds lange tijd weer zien! Geen zorgen, wij houden jullie vanuit Beek op de hoogte van de laatste nieuwtjes hier.
    Heel veel plezier toegewenst en maak er een onvergetelijke ervaring van!
    Groetjes aan Marieke en Andy alvast un happy birthday toegewenst...bijzonder.....als Andy op vakantie gaan en als Abraham terugkomen! Groetjes en vakantiesproetjes Ruud en Astrid

• 07 Maart 2012 - 18:22

Klaar En De Mannen:

Lieverds,ga genieten en wij houden jullie verslagen in de gaten hoor...!!dikke kussen van ons

• 07 Maart 2012 - 18:35

John Van Der Bruggen:

Ik wens julie een schitterend mooie reis toe. Geniet ervan!!
    John

• 07 Maart 2012 - 19:19

Mieke:

Nou daar gaat ie dan!
    Hoop dat jullie het leuk spannend vinden, dit is toch wel een reis van wereldformaat. Ben in gedachten bij jullie, zeker voor morgen, dat hele eind vliegen, op tijd een wandelingetje in het vliegtuig is goed voor de benen en de bloedsomloop.
    Hoop dat jullie het samen goed hebben,
    heel veel liefs,
    Mieke

• 07 Maart 2012 - 21:15

Imke :

Andy & Marij, heel heel heel veel plezier, geniet ervan! Dikke x

• 07 Maart 2012 - 22:12

Jolien :

Een hele fijne maand toegewenst! En voor Marieke en hele dikke kus! Geniet ervan de komende tijd!

• 07 Maart 2012 - 22:45

John De Kort:

Marieke en wij kijken er allemaal echt naar uit, dus een goede reis gewenst and behave in the plane. The "special 50th birthday" cake is in the planning, it will be the most amazing cake you have ever seen, be carefull, could be dangerous..........

• 08 Maart 2012 - 09:38

Marieke:

Wat een lieve berichtjes van iedereen he! :) Super leuk! xx

• 08 Maart 2012 - 09:52

John De Kort:

Marieke is alweer veel beter, ze liep me toch te ouwehoeren vanmiddag en ze kijkt enorm naar uit dat haar ouders komen, wat lief niet dan.......we zullen haar missen.

• 08 Maart 2012 - 13:40

Joep En Lian:

Klaar voor de grote reis.....geniet ervan samen! Andy, op 3 april pakken we d'r hier vast eentje op jouw gezondheid! Happy 50-th birthday!
    Groetjes, Joep en Lian xxx

• 09 Maart 2012 - 11:24

Dribbel:

baasjes, ik heb vanmiddag mijn eerste kennismaking gehad met mijn vakantievriend, inja. beviel prima. flink stuk gewandeld in de bossen. hoop alleen dat ie niet zo aktief blijft en dat ie een keer rustig met me naar de kroeg gaat. veel plezier daar.
    p.s. waar is mijn traktement gebleven??
    gr dribbel

• 09 Maart 2012 - 12:08

Jeanine Vd Heuvel:

Marij en Andy een hele mooie reis en geniet ervan. Hou je ogen goed open in dat schitterende land. Bunggyjumpen is een must....Doe mijn broertje en zijn familie daar de groetjes van ons. Have fun. groetjes Jeanine de Kort

• 10 Maart 2012 - 17:08

Gerry Zeebregts:

Geniet lekker met z'n drietjes. Heerlijk om elkaar na een lange tijd wer te zien. Heel veel plezier xx

• 10 Maart 2012 - 18:09

Dana, Coen En Lucas:

Hey Andy en marij, veel plezier en geniet ervan!

Gr. Coen, Dana, Lucas